Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
9 berichten.
Peet & Peet uit Gemeente Hilvarenbeek schreef op 23 oktober 2020 om 12:04:
Wat een Feest!!! Als Lieke is geweest!!! Ons gemengde gezelschap (12 poezen/katers) in alle leeftijden en diverse rassen, kijken altijd weer naar "de vakantie oppas" uit. Dé verzorging is perfect, eten en drinken op tijd, kattenbakken netjes schoon, speelkwartier en knuffel uurtje. Het is voor de poezen beestjes nooit een straf als "dé baasjes" er ff niet zijn. Bij Lieke zijn ze in goede handen en komen (zeker weten) niks te kort. Dankjewel Lieke, tot snel weer.... ....groetjes uit de "dierentuin "🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈
Corrie uit Hilvarenbeek schreef op 14 september 2020 om 13:28:
Tijdens onze 14 daagse vakantie heeft Lieke op onze kat Sjimmie gepast. Hij is super verzorgd en ook nog (aan een tuigje) uitgelaten. Ook gaat hij nu op commando zitten voor zijn snoepje. En onze Sjim is een donderstraal hoor.maar bij Lieke gaat hij rustig liggen. Supertevreden en tot een volgende keer.
Brigitte en Ben uit Tilburg schreef op 24 mei 2020 om 16:43:
Lieke heeft voor de tweede keer op onze twee katers gepast. Ze zijn schuw. Lieke kan daar goed mee omgaan. Ze zijn bij haar in goede handen. Lieke let ook op rare dingen in huis en reageert daar adequaat op. Je kunt je huis aan haar toevertrouwen. Ze is professioneel in vergelijking met andere oppassers waar we gebruik van hebben gemaakt. Bij terugkomst stond er een leuke goodiebag klaar voor Guus en Kees. Wij bevelen haar van harte aan. Lieke past op vanuit pure liefde voor katten.
Bram uit Hilvarenbeek schreef op 12 maart 2020 om 14:49:
Lieke heeft op mijn Kat Bowie gepast toen in op wintersport was in Oostenrijk. Bowie is altijd de eerste tijd een beetje schuw van mensen, maar bij Lieke was het al heel snel goed. Bowie heeft het erg goed naar zijn zin gehad. Lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving en super aandacht gehad van Lieke. Ook zelfs nog een goodiebag gehad van Lieke! Bowie is erg blij met de speeltjes die in de goodiebag zaten. kortom Lieke dankjewel voor de goede zorgen! Dus heb je oppas nodig voor je kat neem contact op met Catitude!
Joske & Frank uit Hilvarenbeek schreef op 25 september 2019 om 15:58:
Lieke heeft tijdens onze vakantie super goed op onze kat Maui gepast. We merken nu zelfs dat ze knuffeliger is geworden! Eerst kwam ze nooit op schoot zitten en nu ineens wel! Super blij mee! Ook de tips die Lieke ons gaf hebben er voor gezorgd dat de kat veel minder irritant aan het miauwen is. Bedankt Lieke!
Linda uit Diessen schreef op 17 juli 2019 om 10:10:
Dank je wel voor de goede zorgen tijdens onze vakantie! Dikke knuffel en poot van Dotje en Boef
Annelies uit Oostelbeers schreef op 27 april 2019 om 08:31:
Wat een feest dat onze poes Teuntje thuis mocht blijven terwijl wij op vakantie waren. Alle aandacht en veel geknuffel. Onze eenkennige Teun kreeg echt een band met Lieke en was zeer ontspannen toen we thuis kwamen. Voor ons dus ook relaxed op vakantie. Dankjewel Lieke.
HarriΓ«t uit Tilburg schreef op 5 september 2018 om 08:16:
Mooie website! Suc6 met je eigen bedrijf. Dat er veel katten op je pad mogen komen!
Fenna uit Tilburg schreef op 9 augustus 2018 om 10:02:
Succes met je bedrijf Lieke! Ik weet zeker dat de katten en poezen bij jou in goede handen zullen zijn.