Werkwijze

Uiteraard wilt u genieten van een zorgeloze vakantie en daarom is het belangrijk om goede afspraken te maken. Ik kom alvorens uw vakantie bij u thuis langs om kennis te maken met u en natuurlijk uw katten. Tijdens het gesprek leggen we uw wensen vast middels een intakelijst.

Onder de dagelijkse verzorging van uw huistijger vallen onder andere:

  • Dagelijks verzorgen van eten en vers drinkwater
  • Verschonen van de kattenbakken
  • Opruimen van eventuele ongelukjes
  • Toedienen van eventuele medicatie
  • Post uithalen en planten water geven (indien wenselijk)

Als u speciale wensen heeft kunnen hier ook afspraken over gemaakt worden. Te denken valt aan verzorging van andere (kleine) dieren (konijnen, vissen e.d.) of eventueel het meerdere malen per dag verzorgen van de katten. Ook andere verzoeken zijn natuurlijk bespreekbaar.

Er zal ook voldoende tijd over blijven om uw kat(ten) wat persoonlijke aandacht te geven en om even te knuffelen, te spelen of uitgebreid te borstelen. En ik zal u, wanneer u dat wenst, dagelijks even op de hoogte houden hoe het gaat met uw kat.

Mijn werkgebied is Hilvarenbeek en omgeving. Diessen, Esbeek, Lage Mierde, Biest-Houtakker en Haghorst. Oost- , West- & Middelbeers maar ook Goirle, Moergestel, Tilburg en alles in een straal van 15 kilometer van Hilvarenbeek. Vanaf 5 kilometer vraag ik een kilometervergoeding. Dagprijzen zijn vanaf 15 euro.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *